Psycholoog

The Expat Psycholigists is onderdeel van Psyned.nl. Op dit moment hebben 17 verschillende psychologen op onze website die 9 verschillende talen beheersen zoals Engels, Frans, Duits en Pools. De psychologen hebben allemaal een eigen praktijk  en sommige psychologen geven ook therapie via videotherapie.

Ben jij een Nederlander in het buitenland en wil je een gesprek met een Nederlandse psycholoog? dat kan! Sommige van onze psychologen zijn beschikbaar via videotherapie en kunnen je helpen. Bekijk al onze videotherapeuten op videologen.nl.

 


Kim Gijsbers, Psychologist, Eindhoven

The Expat Psychologists - Kim Gijsbers

Je kan het Nederlandse profiel van Kim bekijken hier bekijken.


Gerlinda Smit, Psycholoog, Malaga

The Expat Psychologists - Gerlinda Smit

Eva Bastin, Psychologists, Amersfoort

The Expat Psychologists - Eva Bastin

Anna Diament, Psycholoog, Hoofddorp

The Expat Psychologists - Anna Diament

Francine Wong Loi Sing-Witz, Psychologists, Amsterdam

The Expat Psychologists - Francine Wong Loi Sing-Witz

Susanna Nijenhuis, Psychologist, Hoofddorp

The Expat Psychologists - Susanna Nijenhuis

Je kan het Nederlandse profiel van Susanna bekijken hier bekijken.


Mariefloor Fiksinski – Plekkenpol, Psychologist, Hilversum

The Expat Psychologists - Mariefloor Fiksinski – Plekkenpol

Je kan het Nederlandse profiel van Mariefloor bekijken hier bekijken.


Sandra Aagenborg, Psychologists, Schore

The Expat Psychologists - Sandra Aagenborg

Haris Mavrokefalos, Psychologist, Leiden

The Expat Psychologists - Haris Mavrokefalos

If you are looking for my English profile, you can find it here.


Ghislaine Regout, Psychologist, Arnhem

The Expat Psychologists - Ghislaine Regout

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in English. Voor het gemak van de kijker, is de inhoud hieronder weergegeven in de alternatieve taal. Je kunt klikken op de link om naar de actieve taal over te schakelen.


Do you feel like you’re getting stuck in a rut? Do you feel afraid, anxious, sad or stressed? As a psychologist, I can offer you support and listen to you without judgement. The therapy will be centred around your wishes, and by providing therapeutic treatment, I will offer you the help needed so you can get back on your feet. My aim is to help you straight away, so there are no waiting lists, and making an appointment outside of office hours is possible as well. I mainly work in Nijmegen, Arnhem, and Ede-Wageningen – and in London in the UK – but meeting up somewhere else, preferably in the region, can be discussed.

(meer…)


Roberto Bini, Psychologists, Sittard

The Expat Psychologists - Roberto Bini

Estefania Tessier, Psychologist, Den Haag

The Expat Psychologists - Estefania Tessier

If you are looking for my English profile, you can find it here.


Ricard Clark, Psychologist, Rotterdam

The Expat Psychologists - Ricard Clark

Psychologie is fascinerend en het boeit me om kennis te vergaren over sociale verhoudingen. Het omgaan met mensen is een van de lastigste vaardigheden die je in je leven zult moeten leren, daarom vind ik het zo interessant.

Levenservaring: Ik ben geboren en getogen in Engeland, maar na de middelbare school ben ik in Nederland gaan studeren. Aan de Rijksuniversiteit van Leiden heb ik klinische- en gezondheidspychologie gestudeerd en ik ben sinds mijn afstuderen werkzaam als zelfstandig gevestigde psycholoog. In de loop der jaren heb ik de nodige levenservaring opgedaan, zowel binnen mijn werk als psycholoog als op andere vlakken. Die ervaring maakt mij tot een betere hulpverlener, want je kunt nou eenmaal niet alles uit een boek leren.

Zelfhulp: Het is mijn doel om mensen met behulp van wetenschappelijke technieken op het juiste spoor te zetten. Als het moet kan ik de juiste weg wijzen, maar ik geloof dat je ook veel zelf kan doen. Door een bepaalde mate van zelfhulp aan te moedigen, krijgen cliënten juist dat extra zelfvertrouwen om ook echt zelf aan de slag te gaan.

Deelgenoot zijn: Het is een eer om als psycholoog deel te mogen uitmaken van iemands leven. Om deelgenoot te zijn van iemands wensen en dromen. Cliënten zeggen wel eens na afloop dat ze mijn hulp gewaardeerd hebben. Dat is mooi om te horen.


(English) Lia Sotiriou, Psychologist, Leiden

The Expat Psychologists - (English) Lia Sotiriou

Janeen Prinsloo, Psychologist, Eindhoven

The Expat Psychologists - Janeen Prinsloo

If you are looking for my English profile, you can find it here.